Visma InSchool

PC

Foresatte får egen tilgang til systemet for å sikre samarbeidet mellom hjem og skole. Her finner man bl.a. timeplaner og informasjon om elevens fravær. 

Hvordan logger jeg inn? 

Bruk ID-porten for å logge deg inn. Når du bruker ID-porten, kan du velge om du vil logge deg inn med MinID, BankID, BankID på mobil, Buypass eller Commfides. Husk at pga sikkerhet må du logge inn hver gang du bruker systemet. 

Innlogging VIS - Vika videregående skole

Elever bruker Feide for å logge seg på VIS. De kan også bruke en VIS-app. Denne appen er foreløpig ikke tilgjengelig for foresatte.

Problemer med å logge deg inn eller få tilgang?   
VIS har støtte for siste versjon av nettleserne Chrome, Safari, Microsoft Edge og Firefox. Bytt nettleser om du opplever problemer med pålogging. Dersom du fremdeles ikke greier å logge deg inn, anbefaler vi deg å ta kontakt med skolen.  

Hvordan bruker jeg VIS?  
Systemet er oversiktlig og greit å bruke. Det skal være enkelt for deg som foresatt eller elev å finne fram.Se gjerne videoen som gir deg kort informasjon om hvordan du bruker systemet. 

Her er lenker til instruksjonsvideo for hvordan man kommer igang med VIS:

Opplæringsvideo til foresatte
Opplæringsvideo til elever

Register dine kontaktopplysninger  
VIS henter navn og folkeregistrert adresse til elevens foresatte med foreldreansvar fra Folkeregisteret. Eventuell e-postadresse og telefonnummer hentes fra kontakt- og reservasjonsregisteret for de som ikke har reservert seg. Foresatte kan selv legge til e-postadresse og telefonnummer i VIS. 

Det er viktig at foresattes kontaktopplysninger er registrert i VIS slik at de kan motta nødvendig informasjon fra skolen, blant annet i forbindelse med beredskap. Vi setter pris på, og ber om at du legger inn opplysningene så raskt som mulig.  

Er du foresatt til elever som går på forskjellige skoler? Da må vi be deg om å registrere dine kontaktopplysninger på hver enkelt skole.