Hovedseksjon

God sommer!

VIka VGS

Hilsen fra skoleledelsen

Kjære elever, foresatte, ansatte og samarbeidspartnere.

Tusen takk for nok et flott skoleår. Året har vært spennende og variert, med oppløste uker, tverrfaglig perioder, nye venner og utvidelse av skolen. I august kommer et nytt kull med Vg1 elever til skolen og vi gleder oss vilt til å bli kjent med dem. I tillegg får skolen 17 nye ansatte som skal være med å bygge skolen videre.

Vi vi rette en ekstra stor takk til alle elevene våre for en flott skoleavslutning, og vi ønsker dere alle en riktig god sommer!

Viktig datoer fremover

Skolen er bemannet frem til fredag 7.juli og fra mandag 31.juli.

Lærerne starter sin planuke mandag 14. august.

Elever har første skoledag mandag 21. august etter følgende oppsett:

Kl. 9.00: Alle klasser Vg3 og Vg2

Kl. 10.00: Alle klasser Vg1

Hilsen fra Rådgiverne

Da var nok et skoleår over, og for et bra år det har vært. Her på Vika kan vi skrive under på at det er mange fine mennesker som alle har potensialet for å finne sin plass, hver og en har bare ulike veier til den plassen.

De siste ukene nå før sommerferien har blant annet gått til å få fadderordningen på Vika oppe å gå. Dette er et tiltak for å skape et samlende og godt miljø på skolen - på tvers av trinn og klasser. Planen er at neste års vg2 og vg3-elever skal bidra til at vg1-elevene blir tatt godt imot gjennom ulike aktiviteter. De tre faddersjefene ble valgt på grunnlag av en skriftlig søknad, hvor man skulle si noe om hvorfor man ønsket å ta på seg den rollen og hva de så på som viktige verdier å ta med inn. Fadderne har videre blitt enige om noen grunnprinsipper; nemlig inkludering og det å se alle. Vi voksne som samarbeider tett rundt fadderne er virkelig imponert over hvor seriøst disse jobber og vi har skikkelig tro på at vg1 kullet for 23/24 blir tatt godt imot.

Hilsen fra skaperverkstedet

Vi ønsker å takke for et fantastisk spennende år! Skaperverkstedet utvikler seg stadig, både som en pedagogisk ressurs, men også som sosial arena for ungdommen.

Vi har utforsket nye horisonter, med nye undervisningsopplegg, prosjekter og elevaktiviteter. Det hadde ikke vært mulig uten så mange flotte og nysgjerrige elever.

Vil anbefale å lytte til skole-podcasten vår på spotify, siste episode er en oppsummering av skoleåret sammen med Eirik Gripp Bay (lærer) og Albert Neziri.

Link finner du her: https://open.spotify.com/episode/5OzIoUvZwUZ2BlHMW78Cvx?si=ojnyf13TSYyetgj-_4BcgQ

Vi gleder oss til neste skoleår, men enn så lenge; ha en fantastisk sommerferie! 💖