Hovedseksjon

God sommer!

Rektor Stine Jeppesen

Hilsen fra skoleledelsen

Kjære elever, foresatte, ansatte og samarbeidspartnere.

Tusen hjertelig takk for enda et flott og innholdsrikt skoleår. Dette året var det første som komplett skole med alle tre trinn. Det betyr også at vi har hatt første avgangskull og er veldig stolte av alle elevene som ble uteksaminert nå i  juni. Vi håper dere holder kontakten med oss.

Dette skoleåret ble endelig skolens første revy en realitet og ikke nok med det, men revyen høstet en sekser i anmeldelsen. Revyen ble et flott og samlende prosjekt for elever på tvers av årstrinn og vi gleder oss til å fortsette arbeidet det kommende skoleår.

Året har vært spennende og variert med oppløste uker og tverrfaglig perioder. I august kommer et nytt kull med Vg1 elever til skolen, som vi ser frem til å bli kjent med. Skolen får også nye ansatte som skal være med å videreutvikling skolen. Vi vil rette en ekstra stor takk til alle de flotte avgangselever for tre utrolig flotte år sammen og til alle elever på Vg1 og Vg2 for å bidra til et godt elevmiljø. Vi ønsker dere alle en veldig fin sommer og gleder oss til gjensyn i august. 

 

Viktig datoer fremover

Skolen er bemannet frem til fredag 5. juli og fra mandag 29.juli.

Lærerne starter sin planuke mandag 12. august.

Elever har første skoledag mandag 19. august etter følgende oppsett:

Kl. 9.00: Alle klasser Vg3 og Vg2

Kl. 10.00: Alle klasser Vg1

 

Hilsen fra elevtjenesten

Vi i elevtjenesten føler oss privilegerte fordi vi blir i større grad kjent med dere som mennesker, ikke elever. Vi setter veldig pris på alt dere deler med oss og håper vi har vært god støtte der det har vært behov i året som har vært. 

I år har elevtjenesten på Vika blitt et hakk større, med to dyktige miljøterapeuter. Disse har virkelig vært viktige tilskudd i elevtjenestefamilien og har gjort vår tjeneste mer komplett. Sammen med rådgiverne, helsesykepleier og skolepsykolog har vi blitt et bra team som utfyller hverandre godt.   

Takk for et fint år fra oss i elevtjenesten på Vika videregående. Vi gleder oss til nye kjærlighetssorger, nye forelskelser, krevende hjemmesituasjoner, nye gledesrush, tilrettelegginger faglig, mer karriereveiledning, nye utfordringer med venner, ja alt som innebærer det å være ungdom og gå på videregående skole. Vi digger jobben vår og dere 🙂 

 

Hilsen fra skaperverkstedet

Vi ønsker alle en strålende sommer fra skaperverkstedet på Vika VGS!
Etter et år fylt med kreativitet, innovative ideer og spennende prosjekter, er det på tide å ta en velfortjent pause.

Vi gleder oss til å se dere igjen til høsten, klare for nye utfordringer og enda flere fantastiske ideer.

God sommer!

Hilsen Albert Neziri 🙂